Új jelszó kérése

Üdvözöljük az AKKU-FER Sales KFT.Webáruházában!
Válogasson kedvére a termékeink között,és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet legyen akár az
Autó akkumulátorMotor akkumulátor, illetve Munka akkumulátor.

A hosszú távú, nagy igénybevétel hatására az autó akkumulátorok is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személygépkocsik esetében fokozottan kell ügyelnünk az akkumulátorok ellenőrzésére, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha gépjárművünk leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Akkumulátorboltunkban csak a legjobb minőségű, csúcskategóriás termékeket találhatják meg, sőt, a hagyományos készülékek mellett kaphatóak még teherautó, zselés, spirálcellás akkumulátorok és akkumulátor töltők is.Ne habozzon, és mielőbb vegye igénybe szolgáltatásinkat, szakmai blogunkat ,ha pedig nem biztos a döntésében, kérjen segítséget: cégünk munkatársai készségesen segítnek kiválasztani a megfelelő akkumulátort.

Akkumulátor kereső

Kérjük válasszon:
  TOP termékek
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Varta motor akkumulátor

  Fő kategória >Motor akkumulátor >Varta motor akkumulátor

  Varta motor akkumulátor

   

  A Varta motor akkumulátorok kiváló minőséget, innovatív technológiát, és sok éves szakmai tapasztalatot rejtenek magukban.

  A Varta mint a világ egyik vezető akkumulátor gyártója híres a legujjabb technológiák alkalmazásáról hogy ezáltal biztosítsa, a megfelelő teljesítményt.

  Termék palattája kiterjed a normál savas akkumulátoroktól egészen az AGM, illetve GEL akkumulátorokig.

   

  AGM-technológia (Absorment Glass Mat)

  AGM-Motor akkumulátor szerkezeti felépítése

  Az autó illetve motor akkumulátorok következő generációja, mely napjainkban egyre inkább átveszi az indításhoz szükséges energia tárolás szerepét.

  Belső felépítésben, edényzet anyagában helyenként megegyezik a normál savas akkumulátorokéval , ellenben a szeparálást az eltérő polarítású lemezek között nem a tasakos kivitel ,hanem egy speciálís "üvegszál" biztosítja. 

  Az AGM rendszerű akkumulátorokra egyaránt jellemző , hogy méreteihez képest magas indító árammal rendelkezik,és  kimagaaskó ciklus állósságal. Az  elektrolit nem folyadék állapotban van jelen, fel van itatva a szeparátor anyagában így a beépítés akár fekvő helyzetben is kivitelezhető.

   

  Válassza ki az Ön által keresett motor akkumulátor típusát

   
  Hagyományos ólmos-savas akkumulátorok motorkerékpárokhoz

   

  Savas motor akkumulátor szerkezete

   

  A Varta Powersport illetve a Freshpack akkumulátorokban megtalálható technológiávál megbízható indítóerőt és biztonságot vásárolhat  meg. Ezt a fajta biztonságot a robusztus felépítésnek,a mérnőki fejlesztéseknek és a  különleges cellaösszekötőknek köszönhető.

  Hogy mik ezek a fejlesztések:

  • Csatlakozó terminálok kialakítása: robosztus kialakítás a korrózió és  savszivárgás megelőzése érdekében
  • Olaj-és benzin álló műanyag edényzet
  • Összekötő hídak a lemezblokkon belül helyezkednek el, így biztosítva a legrövidebb utat az energia áramlásnak a telepen belül
  • Egyedi rács szerkezett - a rázkodás okozta massza leválás csökkentésének minimalizálásása