Új jelszó kérése

Üdvözöljük az AKKU-FER Sales KFT.Webáruházában!
Válogasson kedvére a termékeink között,és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet legyen akár az
Autó akkumulátorMotor akkumulátor, illetve Munka akkumulátor.

A hosszú távú, nagy igénybevétel hatására az autó akkumulátorok is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személygépkocsik esetében fokozottan kell ügyelnünk az akkumulátorok ellenőrzésére, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha gépjárművünk leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Akkumulátorboltunkban csak a legjobb minőségű, csúcskategóriás termékeket találhatják meg, sőt, a hagyományos készülékek mellett kaphatóak még teherautó, zselés, spirálcellás akkumulátorok és akkumulátor töltők is.Ne habozzon, és mielőbb vegye igénybe szolgáltatásinkat, szakmai blogunkat ,ha pedig nem biztos a döntésében, kérjen segítséget: cégünk munkatársai készségesen segítnek kiválasztani a megfelelő akkumulátort.

Akkumulátor kereső

Kérjük válasszon:
  TOP termékek
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Spirálcellás akkumulátor

  Fő kategória >Spirálcellás akkumulátor

  Optima a spirálcellás akkumulátor

  Optima akkumulátor típusok-Red-Yellow-Blue

  spriálcellás akkumulátor mint ahogy a nevében is szerepel nem hagyományos sík lemezekkel van szerelve.

  A spirál kivitelt két igen nagy tisztaságú ólom lemez fel "tekercselésével" érik el, melyek között egy üveg szövet(AGM) szeparátor helyezkedik el.

  Az üvegszövet szeparátornak köszönhetően az akkumulátor beépítése akár függölegesen, akár vízszintesen is lehetséges. 

  Méreteihez képest igen nagy indító áram leadására képesek, mivel a lényegesen kevesebb alkatrész felhasználás, kisebb belső ellenállást eredményez, illetve a két lemez távolsága a lehető legkisebbre van redukálva a hagyomás technológiához képest.