Új jelszó kérése

Üdvözöljük az AKKU-FER Sales KFT.Webáruházában!
Válogasson kedvére a termékeink között,és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet legyen akár az
Autó akkumulátorMotor akkumulátor, illetve Munka akkumulátor.

A hosszú távú, nagy igénybevétel hatására az autó akkumulátorok is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személygépkocsik esetében fokozottan kell ügyelnünk az akkumulátorok ellenőrzésére, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha gépjárművünk leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Akkumulátorboltunkban csak a legjobb minőségű, csúcskategóriás termékeket találhatják meg, sőt, a hagyományos készülékek mellett kaphatóak még teherautó, zselés, spirálcellás akkumulátorok és akkumulátor töltők is.Ne habozzon, és mielőbb vegye igénybe szolgáltatásinkat, szakmai blogunkat ,ha pedig nem biztos a döntésében, kérjen segítséget: cégünk munkatársai készségesen segítnek kiválasztani a megfelelő akkumulátort.

Akkumulátor kereső

Kérjük válasszon:
  TOP termékek
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Autó akkumulátorok

  Fő kategória >Autó akkumulátorok

  Akkumulátor

   
  Az "autó akkumulátorok" egyfajta energia tároló eszközök,illetve berendezések amely töltéskor az elektromos energiát vegyi energiává alakítja át,melyet vegyi angyag formájában hosszab ideig tudja tárolni, majd fogyasztót rákapcsolva villamos energiává alakítja vissza. Az akkumulátor csak egyenfeszültség tárolására, szolgáltatására alkalmas.

  Az akkumulátorra terhelést(önidító,világítás) stb. kapcsolva az akkumulátor úgy működik, mint egy galvánelem - Elektródáinak anyaga átalakul. Amikor ez a terhelés huzamosabb ideig fent áll és a nyugalmi feszültsége eléri 12V-ot, az akkumulátor kisütött állapotba kerül.

  A töltés folyamán a pólus kivezetésekre adott feszültség hatására töltőáram alakul ki, ilyenkor az akkumulátor fogyasztóként jelenik meg az áramkörben, meynek hatására az előbbi folyamat fordított irányban megy végbe, és az elektródák anyaga eredeti állapotukba kerül vissza. A folyamat végén az akkumulátor feltöltődött.

  Az autó akkumulátor feszültsége terhelés közben folyamatosan csökken, a töltés során folyamatosan nő. Ha terhelés közben a terhelt feszültség a – típusától(indító, munka) függ – érték alá esik, az akkumulátor mélykisütött álapotba kerül. Ez estetben a fogyasztót le kell választani , ellenkező esetben az akkumulátor károsodását okozhatja.Itt érdemes megjegyezni hogy az autó akkumulátorok túltöltése ugyanúgy károsíthatja a berendezést.

   

  Az akkumulátor a gépjármű villamossági hálozatának a lelke. Az élettartam a legnagyobb gyártók termékei esetében is véges, azonban egy jó minőséggel és márkával kevés probléma fog adódni a használat során.

  Felhasználási szempontok alapján számos típust megkülönböztethetünk. Léteznek indító, ciklikus, vontatási- járműhajtó, helyhez kötött akkumulátorok. Az indító akkumulátor úgynevezett önindító mechanizmust lát el: rövid idejű, ám nagy áram leadására képes. A ciklikus akkumulátor nagy áram leadására kevésbé képes, viszont jól bírja a ciklikus használatot.

  Minden akkumulátor alapja a cella, amelyen belül két különböző elektróda elektrolitba merül, ezáltal villamos feszültség van jelen az elektródák között .Akkor fog feszültségforrásként működni, ha fogyasztót kapcsolunk az elektródokra. Ha szeretne Ön is jó minőségű és tartós, strapabíró akkumulátort gépjárművébe, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

   

  Folyamatoson frissülő szakmai tartalom az akkumulátorokról, töltésükről felépítésükről elérhető az oldalunkon.

  Az általunk forgalmazott márkák kivétel nélkül neves gyártóktól származnak. Különbséget nem lenne tisztességes közöttük tennünk , hogy melyik a jobb , illetve melyik gyengébb, de ha válaszolunk kellene egy ehhez hasonló kérdésre , akkor mindig egyetlen márkanév az amiben soha egy pillanatra sem kellett csalódnunk, illetve ha sorrendet állítanánk fel akkor az első két hely biztosan így alakulna.

  Varta akkumulátor

  Bosch akkumulátor 

  Ha további kérdései lennének ügyfélszolgálatunk kézséggel áll rendelkezésére.