Új jelszó kérése

Üdvözöljük az AKKU-FER Sales KFT.Webáruházában!
Válogasson kedvére a termékeink között,és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet legyen akár az
Autó akkumulátorMotor akkumulátor, illetve Munka akkumulátor.

A hosszú távú, nagy igénybevétel hatására az autó akkumulátorok is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személygépkocsik esetében fokozottan kell ügyelnünk az akkumulátorok ellenőrzésére, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha gépjárművünk leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Akkumulátorboltunkban csak a legjobb minőségű, csúcskategóriás termékeket találhatják meg, sőt, a hagyományos készülékek mellett kaphatóak még teherautó, zselés, spirálcellás akkumulátorok és akkumulátor töltők is.Ne habozzon, és mielőbb vegye igénybe szolgáltatásinkat, szakmai blogunkat ,ha pedig nem biztos a döntésében, kérjen segítséget: cégünk munkatársai készségesen segítnek kiválasztani a megfelelő akkumulátort.

Akkumulátor kereső

Kérjük válasszon:
  TOP termékek
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Akkumulátor töltő

  Fő kategória >Akkumulátor töltő

  Akkumulátor töltő

   

  Évente közel 400 millió ólom-savas akkumulátorokat gyártanak a világ minden tájára. Ha minden akkumukulátor megkapja a megfelelő gondozást vagyis a rendszeres karban tartó töltést,az akkumulátor élettartama jelentősen meghosszabbodik (2-3-szor hosszabb).

  Ebben segítségünkre lehetnek a CTEK,Bosch, és a Carstel processzor vezérelt töltő berendezései melyek kimagasló minőség, és teljesítmény mellett ,törekszenek a felhasználó barát és az ergonomikus kialakításhoz.

   

  10 érv ami CTEK akkumulátor töltő berendézesek mellett szól!

  Hasznos tanácsok...

  Ez történhet ha nem foglalkozunk az akkumulátorunkkal

  Töltési módok-Töltés karakterisztikák

  Gyors töltés-Normál töltés-Csepp töltés

   

  Válassza ki az alábbi kategóriákból hogy milyen tipusú töltőt keres