Új jelszó kérése

Üdvözöljük az AKKU-FER Sales KFT.Webáruházában!
Válogasson kedvére a termékeink között,és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet legyen akár az
Autó akkumulátorMotor akkumulátor, illetve Munka akkumulátor.

A hosszú távú, nagy igénybevétel hatására az autó akkumulátorok is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személygépkocsik esetében fokozottan kell ügyelnünk az akkumulátorok ellenőrzésére, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha gépjárművünk leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Akkumulátorboltunkban csak a legjobb minőségű, csúcskategóriás termékeket találhatják meg, sőt, a hagyományos készülékek mellett kaphatóak még teherautó, zselés, spirálcellás akkumulátorok és akkumulátor töltők is.Ne habozzon, és mielőbb vegye igénybe szolgáltatásinkat, szakmai blogunkat ,ha pedig nem biztos a döntésében, kérjen segítséget: cégünk munkatársai készségesen segítnek kiválasztani a megfelelő akkumulátort.

Akkumulátor kereső

Kérjük válasszon:
  TOP termékek
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Start Stop akkumulátor

  Fő kategória >Start Stop akkumulátor

  Start Stop akkumulátor

  Start Stop akkumulátor

  Napjaink modern világa meg követeli a környezet tudatos,energia barát technológiákat. Ennek az egyik számunkra fontos eleme a Start-stop rendszer. A start-stop rendszerű gépkocsik vezérlése automatikusan leállítják a belső-égésű motort legyen az benzin illetve diesel üzemű, ezzel csökkentve az alapjáraton eltöltött időt,és ezzel egyenes arányosan a károsanyag kibocsájtást, és az üzemanyag felhasználást is. 

  A rendszer különösen előnyös olyan gépjárművekben, melyek gyakorta állnak meg a forgalmi helyzetkben, ilyen például a közlekedési lámpa vagy esetleg a közlekedési dugok. 

  Az un. mikrohibrid autók amik kifejezetten belső égésű motorral vannak ellátva a start-stop rendszerrel megközelítőleg 5-10% üzemanyag megtakarírást tudnak realizálni.

  A start stop rendszert úgy alakítják ki ,hogy álló motornál is tovább működjenek a különböző biztonsági rendszerek, illetve a komfort berendezések is. Az újra inditás biztonságáért az akkumulátor managment felel, mely állandó ellenörzés alatt tartja pillanatnyi áramfelvételt, a kapocs feszültséget, és az adatok függvényében tehermentesiti az akkumulátort különböző fokozatokban.

  Ezek fényében kijelenthetjük hogy rendszer egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb eleme az akkumulátor. 

  Az magas igénybevétel miatt melyet a megnövekedett indítási számok jelentenek, és rendszer biztonságos üzemeltéséhez elengedhetetlen hogy csak is "START STOP AKKUMULÁTOR" kerüljön beépítésre.