Gyors akkukereső
Gyors akkukereső

Akkumulátor kereső

Termékajánló
Blog
2018.02.23 15:50

12 kérdés, és válasz akkumulátorokról és töltőkről

12 Kérdés akkumulátorokról és töltőkről?

Nem tudja hogy eldönteni , hogy melyik akkumulátort, vagy töltőt vásárolja meg? Íme néhány kérdés , és válasz ami talán segít Önnek , Neked a döntésben.

 • Mi a különbség a hagyományos és az intelligens akkumulátortöltők között?

A hagyományos akkumulátortöltők nem elemzik az akkumulátort. Folyamatosan tölti az akkumulátort, amíg csatlakoztatva van hozzá, és nem észleli az akkumulátor teljes töltöttségi állapotát. Ha a hagyományos akkumulátortöltőt elfelejti lecsatlakoztatni, akkor az akkumulátor túltöltődhet, ezáltal pedig kiszáradhat és súlyosan megrongálódhat.Intelligens akkumulátortöltőink számos lépés elvégeznek töltés közben az ólomsavas akkumulátorok szulfátlanítása, regenerálása, feltöltése és karbantartása érdekében. Így az akkumulátor élettartama növelhető kiadásai pedig csökkenthetők. Az intelligens akkumulátor töltő folyamatosan kommunikál az akkumulátorral a folyamat közben, ezzel minimálisra csökkentve a túltöltés vagy elégtelen töltés kockázatát.

 • Miért érdemes feltölteni az autó akkumulátorát?

Számos oka van, amiért érdemes feltöltenie az akkumulátorát. Lehet, hogy autója régóta áll a garázsban, minden reggel használnia kell a gázolaj előmelegítőt a hideg időjárás miatt, vagy autójával rövid távolságokat szokott csak megtenni. A generátornak időre van szüksége, mire az indulás előtti szintre visszatölti az akkumulátort.A generátorok sok esetben nem képesek teljesen feltölteni az akkumulátorokat, még hosszabb utak során sem. Éppen ezért fontos lehet, hogy rendszeres időközönként feltöltse akkumulátorát. Ha akkumulátorát a téli szezon előtt teljesen feltölti, akkor jelentősen csökkentheti az esélyét annak , hogy autója nem indul -20 0C alatti hőmérsékleten.

 • Megrongálódhat egy akkumulátor töltés közben?

A CTEK töltő helytelen csatlakoztatása nem tesz kárt az akkumulátorában. Minden CTEK töltő beépített szikra elleni védelemmel rendelkezik és képes érzékelni, ha a negatív kábelt csatlakoztatta az akkumulátor sarujához.Az akkumulátorokat akár hónapokig a töltőhöz csatlakoztatva hagyhatja a töltési ciklus utolsó fázisa után (amikor a zöld lámpák világítanak) anélkül , hogy kárt tenne a a jármű elektronikai rendszerében vagy a túltöltené az akkumulátort.

 • Mi történik, ha elfelejtem leválasztani a töltőt?

Akkor sincs miért aggódnia, ha elfelejti leválasztani a CTEK töltőt az akkumulátorról. Ellenkezőleg. A CTEK töltők egy szabadalmaztatott folyamat segítségével érzékelik az akkumulátor töltöttségi szintjét, így gondoskodva annak optimális szinten tartásáról.Ha a töltőn látható zöld jelzés látható, akkor nyugodtan csatlakoztatva hagyhatja a töltőt, amíg autóját vagy motorkerékpárját ismét használatba szeretné venni.

 • Nem találom az akkumulátort a motortérben, feltölthetem az akkumulátort?

Számos modern jármű-akkumulátor létezik, amelynek nem a motorháztető alatt helyezkednek el. Ugyanakkor az autógyártók rendszerint elhelyeznek egy akkumulátor érintkezőt valahol a motortérben, hogy feltölthesse a merülőben lévő vagy teljesen lemerült akkumulátort.  Ezt a kivezetést a köznyelvben „bikázó pontnak” nevezik.Számos autónál egy 12 V-os aljzat segítségével is elvégezheti az akkumulátor töltését.

Ennek azonban feltétele, hogy az aljzat akkor is feszültség alatt legyen, ha a gyújtást lekapcsolják. Ezen felül a CTEK intelligens kiegészítők csatlakoztatásával és egy gyorscsatlakozónak az autó egy könnyen hozzá férhető pontjába történő beszerelésével is orvosolhatja a problémát.

 • Menni időbe telik feltölteni egy akkumulátort?

Az akkumulátor töltési idejét számos tényező befolyásolja. Ezek közül a három legfontosabb az akkumulátor kapacitása, az aktuális töltöttségi szintje, és a töltőberendezés töltési teljesítménye. Ezen felül a külső hőmérséklet is befolyásolja a töltési időt.Az alábbi grafikon ábrázolja, hogy mennyi időt vesz igénybe egy akkumulátor feltöltése a két legnépszerűbb töltőberendezésünk segítségével.

 • Ugyanazt a töltőt használhatom az autómhoz és motorkerékpáromhoz?

Természetesen! A legfontosabb szempont hogy az autó és a motorkerékpár egyaránt 12V-os rendszerrel rendelkezzen, és hogy az akkumulátor a töltőberendezés javasolt tartományán belül legyen. Számos töltőt különböző használatra terveztek. Az MXS 5.0 modell 1,2Ah és 160Ah közötti teljesítményű, az MXS 10.0 modellt pedig 20Ah és 300Ah közötti teljesítményű akkumulátorokhoz ajánlja a gyártó.

 • Hogyan válasszuk ki a megfelelő töltőt?

A töltő kiválasztásánál 2 szempontot érdemes fontolóra venni.

 1. tölteni kívánt akkumulátor méretét, kapacitását
 2. az akkumulátor teljes feltöltésére szánt időt
 3. az akkumulátor felépítését (normál savas, AGM stb.)

Ha például motorkerékpárban található kis méretű akkumulátora  van kizárólag akkor egy kis teljesítményű töltő is ideális választás lehet (CTEK XS 0.8).

De ha például egy nagy méretű akkumulátorral rendelkező csónakkal rendelkezik, amelyet az öbölben gyorsan fel kell tölteni , akkor a töltési idő minimálisra csökkentéséhez több párhuzamosan csatlakoztatott töltőre is szüksége lehet.

Autók,motorok, csónakok akkumulátorainak általános célú töltéséhez javasoljuk a sokoldalú és megbízható MXS 5.0 modellt. A CTEK töltők között a legkisebb modell melyben már megtalálható az egyedi szabadalommal védett regeneráló funkció .

 • Melyik a legjobb univerzális töltő?

Az MXS 5.0 egy kiváló ár/érték arányú univerzális töltő. A töltéshez a szabadalmaztatott 8 lépéses technológiát használja. Ezen felül a legnépszerűbb programok is megtalálhatók benne, ideértve az egyedülálló regenerálható programot, amely ideális megoldás savrétegződött és teljesen lemerült akkumulátorok kezeléséhez.

 • Honnan tudom, hogy az akkumulátor töltést igényel?

A legtöbb akkumulátort évente többször is fel kell tölteni. Az akkumulátort téli szezon előtt mindenképpen érdemes feltölteni, különben már túl késő lehet, amikor észreveszi, hogy az akkumulátort tölteni kellene. Ennek jele lehet, hogy az indítómotor éppen hogy csak elkezd forogni, vagy a külső lámpák elhalványulnak indítás közben. A motorakkumulátorokat a motoros szezon során többször is fel kell tölteni, hiszen a generátorok rendszerint nem biztosítanak megfelelő utántöltést motorozás közben.

Egy másik, intelligens és egyszerű megoldás comfort töltöttség visszajelző beszerelése. A visszajelző segít nyomon követni az akkumulátor töltöttségi szintjét. A comfort visszajelző három villogó LEDet tartalmaz.  Az zöld LED jelzi, hogy az akkumulátor megfelelő állapotban van, és nem igényel töltést.  A sárga lámpa jelzi, hogy eljött az ideje az akkumulátor töltésének. A piros lámpa jelzi, hogy az akkumulátor megrongálódhat, ha nem kezdi meg a töltést rövid időn belül. A comfort Led csatlakozó és a népszerű MXS 5.0 elérhető csomagajánlataink között egy kedvezőbb áron mintha külön vásárolná meg.

 • Mikor érdemes a téli, hideg töltést, azaz a hópihével jelzett funkciót használnom?

Néhány töltőnkön megtalálható a „hópihe” jellel ellátott funkció. A program kiválasztásakor a berendezés töltőfeszültsége a 14,4V-ról  14,7 vagy 15V-ra emelkedik (modelltől függően) az alacsony (5 0C alatti)hőmérsékleten való töltés ellensúlyozása érdekében. Ezzel a programmal tölthetőek az AGM akkumulátorok is.

 • Mikor érdemes lefuttatni a regeneráló programot?

Az erősen kisült akkumulátorokon savrétegek alakulhatnak ki. Az elektrolit víz és savrétegekre bomlik az akkumulátor belsejében. Az akkumulátor ilyenkor nem tartja meg a feszültséget, így az folyton újra kell tölteni. A CTEK regeneráló funkciójával helyre állítható a savrétegződés, hogy ismét visszanyerje eredeti kapacitását és hosszabb élettartamú működést biztosítson. Normál (nem AGM, Gél) akkumulátoroknál évente egyszer, vagy kétszer érdemes lefuttatni.

Kapcsolódó téma:

Ez történhet ha nem foglalkozunk az akkumulátorunkkal

"Kifogástalan segítőkészek minden tanácsot használati módot elmondanak. Értik a dolgukat."

Wolf

 

"Nem adódott semmi problémám. A rendelésre gyorsan megkaptam a visszaigazolást és az ebben foglaltaknak megfelelően másnap délelőtt a terméket. Azóta is használom minden gond nélkül."

Dunabarát

"Nagyon segítőkészek voltak. Bár nem volt raktáron az áru és alapból csak 4-5 munkanapon belül tudták volna szállítani, de jeleztem, hogy sürgősen kellene és elintézték, hogy hamarabb megkapjam. Köszönöm.

Minőségi termékeket forgalmaznak, széles a választék és kedvezőek az árak."

 

"Nagyon rugalmasak voltak a boltban, a megrendelés után egyből visszahivtak egyeztetni"

 

"Egyszerű ügyintézés, 1 munkanapon belüli szállítás , minőségi árú korrekt áron."

Isaac

"Ennyire segítőkész, szakszerű és vásárló centrikus hozzáállást korábban még nem tapasztaltam. Ezúton is köszönöm."

István Szabó

"Minden gördülékeny és eddig mindig volt minden készleten !

Akksit tőlük vásárolok már évek óta"

OS Tuning Kft

"Gyors, megbizható a legjobb áron kaptam meg az aksit"

István

"Teljesen véletlenül kerültem a webáruház oldalára. Első jó pont a kedvező ár, majd miután telefonon is érdeklődtem (korrekt tájékoztatás, jó hangulatú beszélgetés) egyértelmű volt, a vásárlásom. Valóban "Fer-Sales". Csak így tovább! "

 

"Gördülékeny ügyintézés, minden szempontból tökéletes volt minden."

"Az általam keresett akkumulátortöltőhöz több kiegészítő is található, kedvezőbb ár mint más webáruházakaban. Minden rendben volt."

 

"Ma reggel megrendeltem a terméket, másnap délben átvettem a futártól. Gyors, korrekt áruház, csak ajánlani lehet!"

Gabesz

"telefonon keresztül is segítőkészek voltak, delutan rendeltem, másnap már meg is kaptam."

Gábor

"Érdemes itt rendelni, minden úgy van ahogy leírták!"

 

"Gyors kiszolgálás, péntek délutáni rendelés, kedd délben érkezett, nagyon friss 1 hónapos akksi, rendesen feltöltve"

Imre

"Az akkumulátor amit rendeltem tökéletes kondícióban volt!"

András

"A korábbi pozitív tapasztalataim alapján vásárolok nagy bizalommal itt.

Probléma mentes volt a vásárlás. Köszönet érte 
sokadszor. Így további javaslattal nem élnék."

"Teljesen meg vagyok elégedve. Maximális segítőkészség, gyors szállítás, a termék tökéletes. Ha a jövőben akkumulátort vagy akkutöltőt kell vásárolnom, biztos, hogy újra tőlük fogom venni!"

 

"Nagyon segítőkészek! !! Érdemes tanácsot kérni a vásárláshoz.

Szívesen segítenek ha tanácsra van szükség!"

Női vásárló

"Nagyon jó áron találtam meg a kiválasztott akkumulátort, a visszaigazolások a megrendelesemről rendben megérkeztek."

András

"Teljesen meg vagyok elegedve, rendeles utan par perccel mar kapcsolatba is lepett velem az ugyfelszolgalat (telefonon is hivtak a szokasos email uzeneten kivul)."

paragazo

"Korrektek és gyorsak voltak. Az akksi kifogástalan állapotban megérkezett."

Zsombor

"A futár elcserélte a cuccomat mással, azonnal lekommunikálták, és másnapra itt volt a jó árú. Ötös! : )

Jó árak, gyors postázás."

Ufo

"A rendelt akkumulátor gyorsan megérkezett annak ellenére is, hogy az ünnepek előtti csúcsforgalom volt a futárszolgálatoknál. Érkezéskor rámértem a feszültségére: 12, 6 V - ahogy kell, szépen indul vele az autó."

Zoli

"Meglepően gyors volt a kiszállítás. (rendelèst követő napon) Valamint az általam talált legjobb áron."

Jenő

 

"Nagyon korektek voltak, azonnal elismerték a téves küldést és másnap megkaptam a jót."

"Értékelem, hogy előzőleg feltöltötték a motor akkumulátort savval, így rögtön tudtam használni. Köszönöm."

Norbert

Gyors ügyintézés, pontos tájékoztatás a termékről, hozzáértő kereskedői hozzáállás.

A bolt vásárlója

"Nagyon segítőkészek, kedvesek. A termék nem volt raktáron, ezért felhívtak, hogy mikor tudják küldeni."

Gabor

"Variáltam a rendelésemmel, még időben észrevettem, hogy mégsem fog beférni a kiszemelt akku, a magassága miatt. Megvettem online a magasat, de kértem türelmet, majd végül alacsonyabbat rendeltem. Többször beszéltünk telefonon, nagyon segítőkészek, türelmesek voltak! : ) A vett akkuval minden OK.

Jó áron vannak az akkuk, és hihetetlen, hogy 800 forintért elviszik bárhova 1 nap alatt a 15-20 kilós akkukat! : ) "

Noi

Minden rendben a boltal, csak ajánlani tudom mindenkinek! Az ügyfélszolgálat nagyon készséges!

Amigo

"Kedvező, de mégis friss gyártású akkumulátor és szakszerű választ is kaptam a rendelés előtt telefonon."

K.

"Harmadszor rendeltem toluk, mint az elozo esetekben is, most is gyorsan kuldtek a megrendelt arut. Batran ajanlom mindenkinek!"

A bolt vásárlója

"Pontos gyors kiszolgálás. 
Egyik nap megrendeltem másnap délelőttre megérkezett a termék. Csak ajánlani tudom őket. Az ügyfélszolgálatos hölgy is nagyon kedves segítőkész volt!"

Charles

"A neten talàlt fórumon olvastam erről az akkuboltròl. Azt olvastam, hogy csak fris gyàrtàsù akkumulàtort àrulnak. Ez valóban ìgy is van. Most szeptember végén rendeltem, 2018. Jùniusi az akkumulàtor. A boltba kerülése Szeptember elsó két hete."

"Egyszerű rendelés, gyors szállítás, kedvező árak. Csak ajánlani tudom az üzletet."

Pityu

"Kigogástalan terméktpasztalat. 
Kedvező ár. 
Ingyenes házhozszállítás a promóciós időn belül. 
24. órán belül már az autóban üzemelt az akkumlátor."

"A veboldal könyen használható és azt küldik amit rendeltél. Gyors és pontos a kiszállítás. Hamarabb megjöt a rendelésem mint az értesítés hogy a futárszolgálat átvete az általam rendelt terméket. Én csak ajánlani tudom mindenkinek."

"Telefonon is beszéltem az üzlettel, segítőkészek voltak és a rendelést egy napon belül megkaptam (ehhez 14: 00 előtt kell leadni a rendelést! )"

Anonim

"Azonnal hívtak, amint leadtam a rendelésem, hogy egyeztessünk a kiszállításról. Rugalmasan és rendkívül gyorsan ment minden!"

Gergő

"Nagyon elégedett vagyok a vásárlás folyamatával, a kiszállítás gyorsaságával, a termék minőségével."

Handa Miklos

 

 

"Nagyon figyelmesek. Felhívtak, hogy nincs a megrendelt termek. Másikat ajánlottak. Elfogadtam, nem bántam meg."

Bibi

"Korrekt kiszolgálás, számla és garancialevél kitöltve a csomagban és a legjobb netes áron, illetve ingyenes házhozszállítással történt, 50k felett."

Vitya

"Korrekt gyors kiszolgálás, ajánlom mindenkinek. Az opció amivel a terméket választottam egy nappal növelte volna a kiszállítás idejét ezért telefonon megkerestek a kérdéssel , hogy mi legyen."

A bolt vásárlója

"A termék megrendelése egyszerű és gyors volt. A kiszállítás is időre, pontosan történt. 
Nem először vásároltam itt, mindig pontosan azt kaptam amit vártam. 
Szükség esetén a jövőben is igénybe veszem szolgáltatásukat."

Andor

"Csak pozitívot tudok mondani, nagyon elégedett vagyok a bolttal is és a termékkel is! 5 csillag!"

 

Kisgyerek

 

Csak pozitívot tudok mondani, nagyon elégedett vagyok a bolttal is és a termékkel is! 5 csillag!

 

Kisgyerek

"Ügyintézés gyors, rendelés után azonnal visszajeleznek. Bármiféle kérésre rugalmasan reagálnak."

 

Jasper

 

"Rendkívül rugalmasak, telefonon sikerült módosítani a rendelést, amiről azonnal kaptam is e-mailt.

Nagyfokú rugalmasság, vevőközpontúság."

"Villámgyors kiszállítás, megbízható bolt, kiváló termék! 
Köszönjük"

Ildikó

"Minden a legnagyobb rendben volt! Legközelebb is itt fogok vásárolni! Nagyon készségesek és tájékoztatnak mindenről! Az termék tökéletes és a megbeszéltek szerint hozzájutottam."

Zoltán

 

"Segítőkész és türelmes volt az eladó a telefonban amikor érdeklődtem. Több infót adott mint amit vártam : ) Egyáltalán nem akart lerázni (úgy, mint ahogy más boltokban teszik. )"

"A megrendeléstől a szállításig mindenről tájékoztattak. A számlák és egyéb tájékoztatók nagyon részletesek és átláthatóak. 
Meg vagyok elégedve a bolt által nyújtott szolgáltatással!"

Laci

"Fantasztikusan gyors volt es a termek mindenben egyezett azzal amit leirtak rola."

Barak

Korrekt ár-amit kértem azt meg is kaptam, profi csomagolásban.

 

A bolt vásárlója

Nagyon jó terméket sikerült vásárolnom. Gyorsan kiszállították, minden rendben volt.

 

Áron

"Legközelebb is vásárolnék ennél a boltnál! !!

Rugalmasan kezelték, hogy először nem tudtam kp-ban fizetni, ezért kihozták másnap a csomagot"

Sneci001

"Mindket rendelesem 2 nap alatt megerkezett. Arban es kiszallitasban is verhetetlennek bizonyultak eddig, csak ajanlani tudom a boltot."

paragazo

"Akkutöltőt rendeltem. Minden rendben volt. Csomagolás szép, tartós. Szállítás rövid. Telefont felveszik, ha mégsem, visszahívnak. Ajánlom."

A bolt vásárlója

"Egyszerű vásárlási procedúra volt, köszönöm!"

 

"Fantasztikusan gyors volt es a termek mindenben egyezett azzal amit leirtak rola."

Barak

"Mindket rendelesem 2 nap alatt megerkezett. Arban es kiszallitasban is verhetetlennek bizonyultak eddig, csak ajanlani tudom a boltot."

paragazo

"Csak megerősíteni tudom amit korábbi vásárlók már előttem írtak. Jó ár és gyors ügyintézés. Rendben volt minden.

Azt gondolom mindenük meg van ami ebben a témakörben szóba jöhet."

hatam

"Rendelés után másnap már megérkezett a rendelt termék. Korrekt, gyors. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Gábor

"Olcsó ár, megbízható bolt! Ajánlom mindenkinek!

Pozitív eladók, rengeteg termék, első alkalommal rossz akkut rendeltem... másnap már vissza is kaptam a rendelés árát"

Joe

"Olcsó ár, megbízható bolt! Ajánlom mindenkinek!

Pozitív eladók, rengeteg termék, első alkalommal rossz akkut rendeltem... másnap már vissza is kaptam a rendelés árát"

Joe

"Ü. F. -szolgálat KIVÁLÓ, Minőség KIVÁLÓ! Amiért tőlük vásároltam

A vásárlói vélemény. A tetszetős és jól áttekinthető honlap.

Korrekt Kiszolgálás Készséges tájékoztatás. Nagyon jó ár. érték arány. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

"Gyors, pontos, segítőkész, szaktanácsadás személyesen és telefonon is (régebbi tapasztalat)."

Gyula

"Az ügyfélszolgálat segitokesz volt, mivel tanácsával megváltoztattam a rendelést másik termékre."

Gyuri

"A megrendelés feldolgozását szinte azonnal megkezdték és aznap feladásra került a megrendelt termék és másnap kézhez is kaptam.

A keresett termék raktáron volt és gyors másnapra történő kiszállítás."

Tibor

"Könnyű rendelés, kifogástalan árú-minőség, gyors szállítás.

Amiért tőlük vásároltam
Kevésbé keresett és persze egyben drága kategóriájú árú is kapható kedvezőbb áron (motorakku) - készletről..."

Sándor

"Nagyon jó bolt. Gyors pontos nagyon profik.

Amiért tőlük vásároltam
Jó termékek jó áron..."

A bolt vásárlója

"Jó tapasztalataim vannak, elégedett vagyok Önökkel.

Pont olyankor adtam le a rendelést amikor a bolt zárva tartott, amit én nem vettem figyelembe, de erről és a szállítás időpontjáról értesítettek. A szállítás az ígért időpontban pontosan megtörtént.

Nem volt hátrányom a vásárlással kapcsolatban. A korábban vásárlásomért is megkaptam a kedvezményt. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal."

 

janosistvan.schweiger

Nagyon készséges és kimerítő szakmai felvilágosítást kaptam, minden felmerülő kérdésemre! Csillagos ötös! !!

 

Amiért tőlük vásároltam

Jó árak, gyors és kedves kiszolgálás, gyors kiszállítás!

Laci.

Meggyőző és lényegre törő termék bemutatás, udvarias segítőkész és hozzáértő ügyfélszolgálat. Mindenkinek csak ajánlani tudom

Amiért tőlük vásároltam
Gyors kiszolgálás és szállítás

"A megrendelés után néhány perccel már telefonon egyeztettünk, minden rendben volt a vásárlás, kiszállítás folyamán. Csomagolás ok. A számla és a garanciapapír rendben megérkezett."

 

A bolt vásárlója

"Ügyfélszolgálat: +++++
Kiszállítás: +++++
Termék: +++++
10 évvel járnak az átlag magyar boltok előtt.

Amiért tőlük vásároltam

szakszerű-gyors-pontos szolgáltatás."

gabusg

"Folyamatos ertesitest kaptam az aru státuszaról, a történesekről. Az aru minősege, csomagolasa rendben volt. Ár/érték arányban a legjobb találat. Elegedett vagyok, bátran ajánlom."

"Többször is rendeltem innen, megbízható bolt.
Időben megjött a termék és kiválóan működik."

"Tökéletes 100%-ban ajánlom mindenkinek.

 

Amiért tőlük vásároltam

Gyorsak, megbízhatóak, készségesen kompromisszumra hajlandóak"

"Nagyon készséges és kimerítő szakmai felvilágosítást kaptam, minden felmerülő kérdésemre! Csillagos ötös! !!

 

Amiért tőlük vásároltam

Jó árak, gyors és kedves kiszolgálás, gyors kiszállítás!"

 

"A megrendelés után néhány perccel már telefonon egyeztettünk, minden rendben volt a vásárlás, kiszállítás folyamán. Csomagolás ok. A számla és a garanciapapír rendben megérkezett."

"Folyamatos ertesitest kaptam az aru státuszaról, a történesekről. Az aru minősege, csomagolasa rendben volt. Ár/érték arányban a legjobb találat. Elegedett vagyok, bátran ajánlom."

 

"Folyamatos ertesitest kaptam az aru státuszaról, a történesekről. Az aru minősege, csomagolasa rendben volt. Ár/érték arányban a legjobb találat. Elegedett vagyok, bátran ajánlom."

 

"Ügyfélszolgálat: +++++
Kiszállítás: +++++
Termék: +++++
10 évvel járnak az átlag magyar boltok előtt.

szakszerű-gyors-pontos szolgáltatás."

 

gabusg

"Tapasztalatom jó, árut sértetlenül megkaptam.

Korábbi vásárói vélemények miatt választottam ezt a megoldást."

"A bolt felülete egyszerü, könnyen átlátható, logikusan felépített. A fizetési opciók széles körüek.

Itt találtam meg a szállítással is kalkulálva a legjobb áron a kiszemelt akkut.
Kiemelkedöen gyors rendelüeskezelés és szállítás."

"Rendelés korrekt kezelése, több fizetési lehetőség. Pontos szállítás, gyors szakmai tanácsadás!
Kell ennél több?"

"A kapcsolattartó telefonos megkeresés alkalmával készséges és segítőkész volt. Ahogy ígérte 2. nap megérkezett az akkumulátor."

A bolt vásárlója

"A megrendelés egyszerű volt, nem volt kötelező regisztrálni. Négy napos ünnep első napján rendeltem és az ünnepek után a második munkanapon megkaptam az árut. A bolt tájékoztatása megfelelő volt, a szállítás az ígért időben megtörtént."

"gyorsan, kultúráltan szállítottak, a megrendelt árú az elvárt minőségű. Meg vagyok elégedve a bolttal és a szállítással egyaránt."

A bolt vásárlója

"Gyorsan volt szükségem egy új akkumulátorra, itt megtaláltam a megfelelőt. A szállítási határidő is megfelelt, így megrendeltem. Ezután abszolút simán és gördülékenyen ment minden és a rendelt cikk a telefonon (ők vették fel velem a kapcsolatot) megbeszéltek szerinti időpontban meg is érkezett hozzám. Mind az áruval, mind az ügymenettel maximálisan elégedett vagyok. Ajánlom másnak is."

Ervin

"Rendelés előtt telefonon érdeklődtem, készségesen tájékoztattak. 30 perc mulva jött az üzenet, hogy átadták a futárnak. Másnap meg is kaptam.

 

Amiért tőlük vásároltam

Gyors szállítás, kedvező árak, profi értékesítők"

Lajos

"Nagyon jó kommunikáció, gyors szállítás, kitöltött garancialevél.

Amiért tőlük vásároltam

Verkäufer sprechen Deutsch + Englisch = Az eladók németül és angolul beszélnek."

Chris