Új jelszó kérése

Üdvözöljük az AKKU-FER Sales KFT.Webáruházában!
Válogasson kedvére a termékeink között,és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet legyen akár az
Autó akkumulátorMotor akkumulátor, illetve Munka akkumulátor.

A hosszú távú, nagy igénybevétel hatására az autó akkumulátorok is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személygépkocsik esetében fokozottan kell ügyelnünk az akkumulátorok ellenőrzésére, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha gépjárművünk leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Akkumulátorboltunkban csak a legjobb minőségű, csúcskategóriás termékeket találhatják meg, sőt, a hagyományos készülékek mellett kaphatóak még teherautó, zselés, spirálcellás akkumulátorok és akkumulátor töltők is.Ne habozzon, és mielőbb vegye igénybe szolgáltatásinkat, szakmai blogunkat ,ha pedig nem biztos a döntésében, kérjen segítséget: cégünk munkatársai készségesen segítnek kiválasztani a megfelelő akkumulátort.

Akkumulátor kereső

Kérjük válasszon:
  Szűrés
  Ár
  7 000 Ft - 13 000 Ft
  TOP termékek
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Ceruza elem töltő

  Fő kategória >Akkumulátor töltő >Ceruza elem töltő

  Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombját ha nem akar működni? És miért működik? :)

   

  A merülő elemnek alacsonyabb a kapocsfeszültsége, ezért nem működik a távirányító normális nyomás mellett. A gombok szénalapúak: az alaplapon a gomb alatt egymás mellett két vezető szál van, amit rövidre kell zárni, hogy záródjon az áramkör. Erre nyomjuk rá a gomb alján lévő szén érintkezőt, melynek a felülete érdes , és puha. Puhasága révén, mikor erősebben nyomjuk, nagyobb felületen fog érintkezni, ezáltal lecsökken az ellenállása. Tehát kisebb lesz rajta a feszültségesés, vagyis nagyobb feszültség jut a további áramköri elemekre. A Infra LED-nek van egy olyan tulajdonsága, hogy csak egy adott feszültségérték fölött lép működésbe (általában 0,6V beszélhetünk nyitó feszültségről), azalatt zár. Vagyis, hogy ha annyira le van merülve az elem, hogy gyenge nyomkodás mellett a nyitófeszültségnél alacsonyabb feszültség jut a LED-re, akkor egyáltalán nem fog világítani, azaz jeleket küldeni. 

  Viszont az erősebb nyomással nagyobb feszültséget kapcsolunk rá, és működésbe lép. 

  A nyitófeszültség fölött egy darabig nő a LED fényereje, azután telítésbe megy, és nem nő tovább. Persze felső határt jelent az elem feszültsége és a távirányító belső felépítése is. De az előbbiből következik az, hogy új elemmel viszont a normálisnál gyengébb nyomás is elég, valamint, hogy távolabbról is működik a távirányító. 

  Tölthető akkumulátorok,elemek itt....

   

   

   


  Sorrend:

  További pontosításhoz használja a szűrőt a bal oldalon!


  Sorrend: