Gyors akkukereső
Gyors akkukereső

Akkumulátor kereső

Termékajánló
Blog
2020.03.02 14:44

AGM akkumulátor cseréje

Sokat gondolkoztam azon, hogy megosszam az alábbi pár sort az olvasóval, de számunkra fontos hogy az általunk ismert információk előre segítsék az ügyfeleink elégedettségét.

Az elmúlt pár napban belefutottam a neten egy „blog bejegyzésbe” mely a Start-Stop akkumulátorok cseréjére vonatkozott.

Meglepődve olvastam, hogy ezen akkumulátorokat nyugodtan ki lehet cserélni mindenféle műszerezettség nélkül, és nem szükséges semmiféle „tanítás” vagy „illesztés”kivéve egy vagy két autó típusnál melyet az írója megjelölt. Akkor mi is cserélhetjük nyugodtan vagy nem? Utána jártam, hogy mi is történhet, ha csak pusztán kicserélem az akkumulátort. Minden működik tovább és nem lehet semmiféle probléma belőle

Konzultáltam műhellyel aki „látott már” ilyet, mely a következő válaszokat adta:

-  Persze nyugodtan ki lehet cserélni, de ha nem működik:

  • a start-stop funkció hetek után sem
  • a komfort fokozatok nem működnek újra
  • és esetlegesen nem indul be az autó

Akkor hívhatsz, hogy segítsek, de nem biztos, hogy tudok azonnal, viszont te ott fogsz állni az ügyféllel szemben és nem tudod orvosolni a hibát. A kérdés érthető volt részemről, hogy segítsen megérteni a mechanizmust. Az akkumulátor menedzsment folyamatosan naplózza az akkumulátor értékeit, mint pl. indításkor fellépő feszültség esés, belső ellenállás, hőmérséklet, álló helyzetben „Start –Stop üzemben” a fogyasztók hatására fellépő feszültség esés, stb.és ezek alapján kapcsolja le a különböző komfort fokozatokat, vezérli a töltést. Egy sima akkumulátor csere esetén továbbra is a régi akkumulátor napló fájlával fog dolgozni a számítógép, és nem feltétlenül fogja feloldani az összes kényelmi funkció tiltását, ezáltal biztosítva a következő biztos indítást.  Azaz ha van egy jól felszerelt autónk és nem fontos, hogy a többlet áron megvásárolt prémiumszolgáltatások működjenek, akkor nyugodtan ki lehet várni, hogy ezek újból, elkezdjenek működni, ha egyáltalán működni fognak.

- Hogyan történik akkor nálatok ez a csere?

- Első körben alváz illetve motorszám szerint ellenőrizzük, hogy szükséges az akkumulátor illesztése.

- De hát akkor most újra tanulja az autó vagy sem?

- Az említett blog írójának némileg igaza volt, hogy vannak, típusok melyek érzékelik a cserét , viszont vitatnám,hogy  csak az általa megjelölt bizonyos típusnál szükséges csak a BEM Code feltöltése. Nem feltétlen csak BEM Code segítségével lehet akkumulátor cserét regisztrálni, íme, két egyszerű példa:

  • Ford Focus 2015 1.5 TDCI „akkumulátor csere-regisztrálás” nincs további opció.
  • BMW-nél, a csere alkalmával a kapacitást-illetve az indítóáram nagyságát, néhány esetben az akkumulátor gyártóját is (legördülő menü) meg kell adni
  • Nissan Qashqai-nál egy egész oldalnyi procedúrát kell végre hajtani, mely végén a töltés jelző lámpa villogása nyugtázza a sikeres alaphelyzet beállítását

-A mechanikus ki és beszerelést is részletezhetem, de hidd el nekem, hogy abban is lehetnek buktatók, melyek okozhatnak több tíz- esetleg száz ezres nagyságú hibát.

És talán a legfontosabb kérdés:

- Mennyibe is kerül egy ilyen start stoppos akkumulátor cseréje?

- Ha meg kellene határozni pontosan, akkor egy 8-15 ezer forint közé, helyezném ezt a költséget, autó típustól függően.

Továbbiakban ezekről a hiba lehetőségekről beszéltünk, melyet a nem szakszerű csere okozhat.

Itt meg jegyzem, hogy üzletünk ezen blog bejegyzés előtt is a lokálisan felmerülő cseréket is ebbe a műhelybe irányította, hiszen ha nem is ennyire részletesen, de tisztában voltunk a hiba lehetőségekkel, ami egy nagy értékű autónál tetemes összeget is ki tehet. A beszélgetés révén megállapodtunk abban, hogy a weboldalunkon kialakítunk egy felületet ahol az ügyfeleink a nálunk vásárolt akkumulátor cseréjére időpontot kérhetnek.

Összegzésképpen:

  • Megéri a kockázatot, hogy az autója nem megfelelőképpen fog működni, esetleg nem indul el, esetleg károsodik valamilyen berendezése?
  • Megéri a kockázatot, hogy az újonnan vásárolt termék élettartama lerövidül?

Ha Te úgy gondolod, hogy nem, akkor az erre biztosított felületen add meg az adatokat és mi regisztrálunk egy időpontot akkumulátor cserére - GARANCIÁVAL, azaz az összes letiltott funkció újra működni fog, és garantáltan folytathatod az utadat az autóval.

AGM vagy EFB akkumulátor van az autódba? Nem tudod hogy pontosan melyik az ami megfelelő lenne számodra? Segítünk a választásban. Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a megfelelő akkumulátor kerüljön minden ügyfél autójába, ezért minden esetben felvázoljuk egyes gyártók előnyeit és hátrányait is. Autó típus megadása után nagy biztonsággal meg tudjuk számodra mondani hogy a te autód esetében mire számíthatsz, pl. akkumulátor tipusa - helye - az akkumulátor cseréjére vonatkozó utasításokat (illesztés, regisztrálás, feladatsor)

Jelenleg 4 különböző Start Stop AGM, illetve EFB akkumulátor márkával próbálunk megfelelni a piaci igényeknek, melyek kivétel nélkül gyári beszállítók.

Forgalmazott márkáink: Varta, Exide, Banner, Rocket.

Kiemelt figyelmet szentelünk a Varta AGM akkumulátorok forgalmazására, mely talán az egyik legnagyobb gyári beszállítással büszkélkedhet európai szinten.

A Varta álláspontja ezen termékek cseréjével kapcsolatosan:

Fedélzeti elektronika 

A start-stop akkumulátor a fedélzeti elektronika része, és az akkumulátor kezelő rendszerén (BMS)  és az akkumulátor érzékelőn (EBS) keresztül kapcsolódik a jármű elektronikájához. A vezérlőegység érzékeli az indítások számát és az energiaáramot, figyeli a töltöttségi állapotát és ellenőrzi generátort. Amikor egy Start-Stop akkumulátort cserélnek, az energiagazdálkodási rendszert a műhelyben található diagnosztikai eszköz programozza.

A start-stop akkumulátor helytelen cseréje hibás működést okozhat. A nem megfelelően elvégzett akkumulátorcsere korlátozhatja vagy akár meg is akadályozhatja a start-stop funkciót, ami megnövekedett üzemanyag-fogyasztást és a kényelmi funkciók korlátozását eredményezheti. Az AGM-et mindig AGM-hez kell cserélni, az EFB-t pedig EFB-re vagy AGM-re kell cserélni, az utóbbinál különös figyelmet fordítani a fizikai méretekre. 

Csere adatvesztés nélkül

Az EFB vagy AGM cseréjekor a szakműhely számos pontot vesz figyelembe, amelyek garantálják, hogy az akkumulátor később megfelelően működjön. Mivel az autó ideiglenesen nincs áram alatt az akkumulátor cseréjekor, a fontosabb működési beállításokat előbb be kell jegyezni. Alternatív megoldásként egy második akkumulátor is csatlakoztatható az üzemi feszültség fenntartásához.

Hibaüzenetek és hibás működés az elem cseréje után

Az új akkumulátor beszerelése és csatlakoztatása után az automatikus indítás-leállítás rendszer több órán keresztül nem működhet. Ebben az esetben a műhely erről tájékoztatja a járművezetőt, és megadja a megfelelő utasításokat. A járművezetőknek közvetlenül a műhelyhez kell fordulniuk, ha bármilyen üzemzavar vagy hibaüzenet jelentkezik, amikor az indító-stop akkumulátor kicserélésre kerül. A legtöbb esetben ezek átmeneti jellegűek és a hiányos adatfeldolgozás következményei. Egyes esetekben a járműhöz valódi vezetési adatok szükségesek a beállítás elvégzéséhez. Néhány járművezérlő egység önálló tanulási funkcióval rendelkezik, így a hibaüzenetek egy része automatikusan eltűnik. 

Hasznos linkek:

AGM akkumulátorok a webáruházban

Regisztrációs lap Start Stop akkumulátor cserére

"Kifogástalan segítőkészek minden tanácsot használati módot elmondanak. Értik a dolgukat."

Wolf

 

"Nem adódott semmi problémám. A rendelésre gyorsan megkaptam a visszaigazolást és az ebben foglaltaknak megfelelően másnap délelőtt a terméket. Azóta is használom minden gond nélkül."

Dunabarát

"Nagyon segítőkészek voltak. Bár nem volt raktáron az áru és alapból csak 4-5 munkanapon belül tudták volna szállítani, de jeleztem, hogy sürgősen kellene és elintézték, hogy hamarabb megkapjam. Köszönöm.

Minőségi termékeket forgalmaznak, széles a választék és kedvezőek az árak."

 

"Nagyon rugalmasak voltak a boltban, a megrendelés után egyből visszahivtak egyeztetni"

 

"Egyszerű ügyintézés, 1 munkanapon belüli szállítás , minőségi árú korrekt áron."

Isaac

"Ennyire segítőkész, szakszerű és vásárló centrikus hozzáállást korábban még nem tapasztaltam. Ezúton is köszönöm."

István Szabó

"Minden gördülékeny és eddig mindig volt minden készleten !

Akksit tőlük vásárolok már évek óta"

OS Tuning Kft

"Gyors, megbizható a legjobb áron kaptam meg az aksit"

István

"Teljesen véletlenül kerültem a webáruház oldalára. Első jó pont a kedvező ár, majd miután telefonon is érdeklődtem (korrekt tájékoztatás, jó hangulatú beszélgetés) egyértelmű volt, a vásárlásom. Valóban "Fer-Sales". Csak így tovább! "

 

"Gördülékeny ügyintézés, minden szempontból tökéletes volt minden."

"Az általam keresett akkumulátortöltőhöz több kiegészítő is található, kedvezőbb ár mint más webáruházakaban. Minden rendben volt."

 

"Ma reggel megrendeltem a terméket, másnap délben átvettem a futártól. Gyors, korrekt áruház, csak ajánlani lehet!"

Gabesz

"telefonon keresztül is segítőkészek voltak, delutan rendeltem, másnap már meg is kaptam."

Gábor

"Érdemes itt rendelni, minden úgy van ahogy leírták!"

 

"Gyors kiszolgálás, péntek délutáni rendelés, kedd délben érkezett, nagyon friss 1 hónapos akksi, rendesen feltöltve"

Imre

"Az akkumulátor amit rendeltem tökéletes kondícióban volt!"

András

"A korábbi pozitív tapasztalataim alapján vásárolok nagy bizalommal itt.

Probléma mentes volt a vásárlás. Köszönet érte 
sokadszor. Így további javaslattal nem élnék."

"Teljesen meg vagyok elégedve. Maximális segítőkészség, gyors szállítás, a termék tökéletes. Ha a jövőben akkumulátort vagy akkutöltőt kell vásárolnom, biztos, hogy újra tőlük fogom venni!"

 

"Nagyon segítőkészek! !! Érdemes tanácsot kérni a vásárláshoz.

Szívesen segítenek ha tanácsra van szükség!"

Női vásárló

"Nagyon jó áron találtam meg a kiválasztott akkumulátort, a visszaigazolások a megrendelesemről rendben megérkeztek."

András

"Teljesen meg vagyok elegedve, rendeles utan par perccel mar kapcsolatba is lepett velem az ugyfelszolgalat (telefonon is hivtak a szokasos email uzeneten kivul)."

paragazo

"Korrektek és gyorsak voltak. Az akksi kifogástalan állapotban megérkezett."

Zsombor

"A futár elcserélte a cuccomat mással, azonnal lekommunikálták, és másnapra itt volt a jó árú. Ötös! : )

Jó árak, gyors postázás."

Ufo

"A rendelt akkumulátor gyorsan megérkezett annak ellenére is, hogy az ünnepek előtti csúcsforgalom volt a futárszolgálatoknál. Érkezéskor rámértem a feszültségére: 12, 6 V - ahogy kell, szépen indul vele az autó."

Zoli

"Meglepően gyors volt a kiszállítás. (rendelèst követő napon) Valamint az általam talált legjobb áron."

Jenő

 

"Nagyon korektek voltak, azonnal elismerték a téves küldést és másnap megkaptam a jót."

"Értékelem, hogy előzőleg feltöltötték a motor akkumulátort savval, így rögtön tudtam használni. Köszönöm."

Norbert

Gyors ügyintézés, pontos tájékoztatás a termékről, hozzáértő kereskedői hozzáállás.

A bolt vásárlója

"Nagyon segítőkészek, kedvesek. A termék nem volt raktáron, ezért felhívtak, hogy mikor tudják küldeni."

Gabor

"Variáltam a rendelésemmel, még időben észrevettem, hogy mégsem fog beférni a kiszemelt akku, a magassága miatt. Megvettem online a magasat, de kértem türelmet, majd végül alacsonyabbat rendeltem. Többször beszéltünk telefonon, nagyon segítőkészek, türelmesek voltak! : ) A vett akkuval minden OK.

Jó áron vannak az akkuk, és hihetetlen, hogy 800 forintért elviszik bárhova 1 nap alatt a 15-20 kilós akkukat! : ) "

Noi

Minden rendben a boltal, csak ajánlani tudom mindenkinek! Az ügyfélszolgálat nagyon készséges!

Amigo

"Kedvező, de mégis friss gyártású akkumulátor és szakszerű választ is kaptam a rendelés előtt telefonon."

K.

"Harmadszor rendeltem toluk, mint az elozo esetekben is, most is gyorsan kuldtek a megrendelt arut. Batran ajanlom mindenkinek!"

A bolt vásárlója

"Pontos gyors kiszolgálás. 
Egyik nap megrendeltem másnap délelőttre megérkezett a termék. Csak ajánlani tudom őket. Az ügyfélszolgálatos hölgy is nagyon kedves segítőkész volt!"

Charles

"A neten talàlt fórumon olvastam erről az akkuboltròl. Azt olvastam, hogy csak fris gyàrtàsù akkumulàtort àrulnak. Ez valóban ìgy is van. Most szeptember végén rendeltem, 2018. Jùniusi az akkumulàtor. A boltba kerülése Szeptember elsó két hete."

"Egyszerű rendelés, gyors szállítás, kedvező árak. Csak ajánlani tudom az üzletet."

Pityu

"Kigogástalan terméktpasztalat. 
Kedvező ár. 
Ingyenes házhozszállítás a promóciós időn belül. 
24. órán belül már az autóban üzemelt az akkumlátor."

"A veboldal könyen használható és azt küldik amit rendeltél. Gyors és pontos a kiszállítás. Hamarabb megjöt a rendelésem mint az értesítés hogy a futárszolgálat átvete az általam rendelt terméket. Én csak ajánlani tudom mindenkinek."

"Telefonon is beszéltem az üzlettel, segítőkészek voltak és a rendelést egy napon belül megkaptam (ehhez 14: 00 előtt kell leadni a rendelést! )"

Anonim

"Azonnal hívtak, amint leadtam a rendelésem, hogy egyeztessünk a kiszállításról. Rugalmasan és rendkívül gyorsan ment minden!"

Gergő

"Nagyon elégedett vagyok a vásárlás folyamatával, a kiszállítás gyorsaságával, a termék minőségével."

Handa Miklos

 

 

"Nagyon figyelmesek. Felhívtak, hogy nincs a megrendelt termek. Másikat ajánlottak. Elfogadtam, nem bántam meg."

Bibi

"Korrekt kiszolgálás, számla és garancialevél kitöltve a csomagban és a legjobb netes áron, illetve ingyenes házhozszállítással történt, 50k felett."

Vitya

"Korrekt gyors kiszolgálás, ajánlom mindenkinek. Az opció amivel a terméket választottam egy nappal növelte volna a kiszállítás idejét ezért telefonon megkerestek a kérdéssel , hogy mi legyen."

A bolt vásárlója

"A termék megrendelése egyszerű és gyors volt. A kiszállítás is időre, pontosan történt. 
Nem először vásároltam itt, mindig pontosan azt kaptam amit vártam. 
Szükség esetén a jövőben is igénybe veszem szolgáltatásukat."

Andor

"Csak pozitívot tudok mondani, nagyon elégedett vagyok a bolttal is és a termékkel is! 5 csillag!"

 

Kisgyerek

 

Csak pozitívot tudok mondani, nagyon elégedett vagyok a bolttal is és a termékkel is! 5 csillag!

 

Kisgyerek

"Ügyintézés gyors, rendelés után azonnal visszajeleznek. Bármiféle kérésre rugalmasan reagálnak."

 

Jasper

 

"Rendkívül rugalmasak, telefonon sikerült módosítani a rendelést, amiről azonnal kaptam is e-mailt.

Nagyfokú rugalmasság, vevőközpontúság."

"Villámgyors kiszállítás, megbízható bolt, kiváló termék! 
Köszönjük"

Ildikó

"Minden a legnagyobb rendben volt! Legközelebb is itt fogok vásárolni! Nagyon készségesek és tájékoztatnak mindenről! Az termék tökéletes és a megbeszéltek szerint hozzájutottam."

Zoltán

 

"Segítőkész és türelmes volt az eladó a telefonban amikor érdeklődtem. Több infót adott mint amit vártam : ) Egyáltalán nem akart lerázni (úgy, mint ahogy más boltokban teszik. )"

"A megrendeléstől a szállításig mindenről tájékoztattak. A számlák és egyéb tájékoztatók nagyon részletesek és átláthatóak. 
Meg vagyok elégedve a bolt által nyújtott szolgáltatással!"

Laci

"Fantasztikusan gyors volt es a termek mindenben egyezett azzal amit leirtak rola."

Barak

Korrekt ár-amit kértem azt meg is kaptam, profi csomagolásban.

 

A bolt vásárlója

Nagyon jó terméket sikerült vásárolnom. Gyorsan kiszállították, minden rendben volt.

 

Áron

"Legközelebb is vásárolnék ennél a boltnál! !!

Rugalmasan kezelték, hogy először nem tudtam kp-ban fizetni, ezért kihozták másnap a csomagot"

Sneci001

"Mindket rendelesem 2 nap alatt megerkezett. Arban es kiszallitasban is verhetetlennek bizonyultak eddig, csak ajanlani tudom a boltot."

paragazo

"Akkutöltőt rendeltem. Minden rendben volt. Csomagolás szép, tartós. Szállítás rövid. Telefont felveszik, ha mégsem, visszahívnak. Ajánlom."

A bolt vásárlója

"Egyszerű vásárlási procedúra volt, köszönöm!"

 

"Fantasztikusan gyors volt es a termek mindenben egyezett azzal amit leirtak rola."

Barak

"Mindket rendelesem 2 nap alatt megerkezett. Arban es kiszallitasban is verhetetlennek bizonyultak eddig, csak ajanlani tudom a boltot."

paragazo

"Csak megerősíteni tudom amit korábbi vásárlók már előttem írtak. Jó ár és gyors ügyintézés. Rendben volt minden.

Azt gondolom mindenük meg van ami ebben a témakörben szóba jöhet."

hatam

"Rendelés után másnap már megérkezett a rendelt termék. Korrekt, gyors. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Gábor

"Olcsó ár, megbízható bolt! Ajánlom mindenkinek!

Pozitív eladók, rengeteg termék, első alkalommal rossz akkut rendeltem... másnap már vissza is kaptam a rendelés árát"

Joe

"Olcsó ár, megbízható bolt! Ajánlom mindenkinek!

Pozitív eladók, rengeteg termék, első alkalommal rossz akkut rendeltem... másnap már vissza is kaptam a rendelés árát"

Joe

"Ü. F. -szolgálat KIVÁLÓ, Minőség KIVÁLÓ! Amiért tőlük vásároltam

A vásárlói vélemény. A tetszetős és jól áttekinthető honlap.

Korrekt Kiszolgálás Készséges tájékoztatás. Nagyon jó ár. érték arány. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

"Gyors, pontos, segítőkész, szaktanácsadás személyesen és telefonon is (régebbi tapasztalat)."

Gyula

"Az ügyfélszolgálat segitokesz volt, mivel tanácsával megváltoztattam a rendelést másik termékre."

Gyuri

"A megrendelés feldolgozását szinte azonnal megkezdték és aznap feladásra került a megrendelt termék és másnap kézhez is kaptam.

A keresett termék raktáron volt és gyors másnapra történő kiszállítás."

Tibor

"Könnyű rendelés, kifogástalan árú-minőség, gyors szállítás.

Amiért tőlük vásároltam
Kevésbé keresett és persze egyben drága kategóriájú árú is kapható kedvezőbb áron (motorakku) - készletről..."

Sándor

"Nagyon jó bolt. Gyors pontos nagyon profik.

Amiért tőlük vásároltam
Jó termékek jó áron..."

A bolt vásárlója

"Jó tapasztalataim vannak, elégedett vagyok Önökkel.

Pont olyankor adtam le a rendelést amikor a bolt zárva tartott, amit én nem vettem figyelembe, de erről és a szállítás időpontjáról értesítettek. A szállítás az ígért időpontban pontosan megtörtént.

Nem volt hátrányom a vásárlással kapcsolatban. A korábban vásárlásomért is megkaptam a kedvezményt. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal."

 

janosistvan.schweiger

Nagyon készséges és kimerítő szakmai felvilágosítást kaptam, minden felmerülő kérdésemre! Csillagos ötös! !!

 

Amiért tőlük vásároltam

Jó árak, gyors és kedves kiszolgálás, gyors kiszállítás!

Laci.

Meggyőző és lényegre törő termék bemutatás, udvarias segítőkész és hozzáértő ügyfélszolgálat. Mindenkinek csak ajánlani tudom

Amiért tőlük vásároltam
Gyors kiszolgálás és szállítás

"A megrendelés után néhány perccel már telefonon egyeztettünk, minden rendben volt a vásárlás, kiszállítás folyamán. Csomagolás ok. A számla és a garanciapapír rendben megérkezett."

 

A bolt vásárlója

"Ügyfélszolgálat: +++++
Kiszállítás: +++++
Termék: +++++
10 évvel járnak az átlag magyar boltok előtt.

Amiért tőlük vásároltam

szakszerű-gyors-pontos szolgáltatás."

gabusg

"Folyamatos ertesitest kaptam az aru státuszaról, a történesekről. Az aru minősege, csomagolasa rendben volt. Ár/érték arányban a legjobb találat. Elegedett vagyok, bátran ajánlom."

"Többször is rendeltem innen, megbízható bolt.
Időben megjött a termék és kiválóan működik."

"Tökéletes 100%-ban ajánlom mindenkinek.

 

Amiért tőlük vásároltam

Gyorsak, megbízhatóak, készségesen kompromisszumra hajlandóak"

"Nagyon készséges és kimerítő szakmai felvilágosítást kaptam, minden felmerülő kérdésemre! Csillagos ötös! !!

 

Amiért tőlük vásároltam

Jó árak, gyors és kedves kiszolgálás, gyors kiszállítás!"

 

"A megrendelés után néhány perccel már telefonon egyeztettünk, minden rendben volt a vásárlás, kiszállítás folyamán. Csomagolás ok. A számla és a garanciapapír rendben megérkezett."

"Folyamatos ertesitest kaptam az aru státuszaról, a történesekről. Az aru minősege, csomagolasa rendben volt. Ár/érték arányban a legjobb találat. Elegedett vagyok, bátran ajánlom."

 

"Folyamatos ertesitest kaptam az aru státuszaról, a történesekről. Az aru minősege, csomagolasa rendben volt. Ár/érték arányban a legjobb találat. Elegedett vagyok, bátran ajánlom."

 

"Ügyfélszolgálat: +++++
Kiszállítás: +++++
Termék: +++++
10 évvel járnak az átlag magyar boltok előtt.

szakszerű-gyors-pontos szolgáltatás."

 

gabusg

"Tapasztalatom jó, árut sértetlenül megkaptam.

Korábbi vásárói vélemények miatt választottam ezt a megoldást."

"A bolt felülete egyszerü, könnyen átlátható, logikusan felépített. A fizetési opciók széles körüek.

Itt találtam meg a szállítással is kalkulálva a legjobb áron a kiszemelt akkut.
Kiemelkedöen gyors rendelüeskezelés és szállítás."

"Rendelés korrekt kezelése, több fizetési lehetőség. Pontos szállítás, gyors szakmai tanácsadás!
Kell ennél több?"

"A kapcsolattartó telefonos megkeresés alkalmával készséges és segítőkész volt. Ahogy ígérte 2. nap megérkezett az akkumulátor."

A bolt vásárlója

"A megrendelés egyszerű volt, nem volt kötelező regisztrálni. Négy napos ünnep első napján rendeltem és az ünnepek után a második munkanapon megkaptam az árut. A bolt tájékoztatása megfelelő volt, a szállítás az ígért időben megtörtént."

"gyorsan, kultúráltan szállítottak, a megrendelt árú az elvárt minőségű. Meg vagyok elégedve a bolttal és a szállítással egyaránt."

A bolt vásárlója

"Gyorsan volt szükségem egy új akkumulátorra, itt megtaláltam a megfelelőt. A szállítási határidő is megfelelt, így megrendeltem. Ezután abszolút simán és gördülékenyen ment minden és a rendelt cikk a telefonon (ők vették fel velem a kapcsolatot) megbeszéltek szerinti időpontban meg is érkezett hozzám. Mind az áruval, mind az ügymenettel maximálisan elégedett vagyok. Ajánlom másnak is."

Ervin

"Rendelés előtt telefonon érdeklődtem, készségesen tájékoztattak. 30 perc mulva jött az üzenet, hogy átadták a futárnak. Másnap meg is kaptam.

 

Amiért tőlük vásároltam

Gyors szállítás, kedvező árak, profi értékesítők"

Lajos

"Nagyon jó kommunikáció, gyors szállítás, kitöltött garancialevél.

Amiért tőlük vásároltam

Verkäufer sprechen Deutsch + Englisch = Az eladók németül és angolul beszélnek."

Chris